| Tytuł: | Tonę |
| Autor: | sechmet 14.5.2010, 09:02 |
| tone to juz xxx zeby, zdarłam gardlo, zawalilam studia, nie mam przyjaciól, straciłam miłosc mojego zycia,mam debet i potezne dłxxx nie xxx xxx prawie 30lat, jestem ladna, miła i takie tam i jestem na skraju xxx!!! | |
| Autor: | robson 14.5.2010, 09:03 |
| podać brzytwę | |
| Autor: | sechmet 14.5.2010, 09:04 |
| bóg zapłac dobry człowieku, po brzytwe jeszcze siegne ) ale miło, ze xxx he | |
| Tytuł: | |
| Autor: | Jola 27.5.2010, 08:50 |
| widzę że niektórzy mają z tego polewę... | |
| Autor: | 2.8.2010, 14:46 |
| tak mowią, ale widzisz mimo ze takie to moje obrzygane zycie-lubie je ..chciałabym tylko, zeby było troszke łatwiej , zebym nie musiała zebrac o zrozumienie i pomoc na forum, bo cynicznych dupkow mam wokol siebie xxx niekomfortowo sie czuje ze swiadomoscia, ze lada moment moge wykorkowac, bo wysiada mi xxx,zycie... | |
| Autor: | 31.8.2010, 12:30 |
| Sechmet, czy Ty poszłaś na terapię, skoro trwa to już tyle lat? Przecież wiesz, że bulimia to nie taka tam sobie fanaberia... | |

Anoreksja i bulimia
Anoreksja i bulimia to choroby jakże bliskie sobie. Dopiero w późnych latach siedemdziesiątych bulimie opisano jako oddzielną chorobę. Wówczas myślano, że takie objawy towarzyszą anoreksji. Teraz wiadomo że te choroby znacznie się różnią od siebie. Osoby chore na anoreksję są zafascynowane sobą, przynajmniej do momentu kiedy nie zaczną umierać.
Stres
Koenzym Q10 zwany również „eliksirem młodości” po raz pierwszy został zidentyfikowany przez naukowców w 1957 roku w USA, a 1978 angielski biochemik Peter Mitchell za swe osiągnięcia i całokształt pracy nad koenzymem Q10 otrzymał nagrodę Nobla.
Narkomania
Narkomania (z gr. narke – odurzyć, mania – szaleństwo) to patologiczne zjawisko społeczne, inaczej – uzależnienie, które jest spowodowane zażywaniem leków (przeciwbólowych środków narkotycznych) lub innych środków uzależniających (np. narkotyki, leki psychotropowe, uspokajające).